Loading...
Početna2023-11-18T20:55:54+01:00

Novosti

Međunarodni dan sreće

20.3.2024|

Međunarodni dan sreće slavi se diljem svijeta 20. ožujka. Svjesna da je potraga za srećom temeljni čovjekov cilj, uspostavila ga je Opća skupština Ujedinjenih naroda 2012. godine.

Speed dating s dramom

6.3.2024|

Učenici Prometne škole redovito su s druge strane pozornice i poznaju lica riječkih glumaca. Mogu se pohvaliti povezivanjem književnih tekstova i scene, imaju omiljene likove i rado komentiraju glumačke interpretacije istih.

Specijalist za obrazovanje kadrova u poštanskom i cestovnom prometu

Prometna škola – Gdje dobri postaju bolji

Opremljenost

Opremljenost

Moderno opremljene učionice i radionice koje učenicima omogućavaju uvid u najnovije tehnologije i trendove u sektoru prometa i logistike.

Umreženost

Umreženost

Škola surađuje s više od 30 tvrtki iz realnog sektora, Sveučilištem i Veleučilištem u Rijeci. Učenici imaju mogućnost stipendiranja, ali i nastavka obrazovanja, polaganja državne mature te brojnih usavršavanja i osposobljavanja u struci.

Aktualnost

Aktualnost

Zapošljavamo stručne i motivirane djelatnike koji prate suvremene trendove, surađuju s brojnim tuzemnim i inozemnim partnerima, potenciraju stručne posjete tvrtkama te neprestano uvode inovacije u svoj nastavni i izvannastavni rad.

Prepoznatljivost

Prepoznatljivost

Prometna škola jedina u Primorsko-goranskoj županiji obrazuje kadrove za rad u sektoru poštanskog i cestovnog prometa. Naša zanimanja su tražena i prepoznatljiva na tržištu rada.

0
GODINA POSTOJANJA
0
ODŠKOLOVANIH UČENIKA
0
ODRASLIH POLAZNIKA
0
OBUČENIH VOZAČA

Naše temeljne vrijednosti

Pozitivno školsko ozračje karakterizira postojanje konsenzusa o onome što je zaista važno te aktivan doprinos svih uključenih strana ostvarenju ciljeva koji iz tog konsenzusa proizlaze.

Go to Top